Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ

Η Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Π.Θ το καλοκαίρι του 2013 ίδρυσε (σε συνεργασία με τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις) το Πανεπιστημιακό Βιβλιοπωλείο. Το βιβλιοπωλείο αυτό διαθέτει τις εκδόσεις του Π.Θ και ταυτόχρονα είναι αποκλειστικό σημείο διανομής των συγγραμμάτων των διδασκόντων του που διανέμονται στους φοιτητές του Ιδρύματος.

Η Εταιρεία μέσω του βιβλιοπωλείου στοχεύει ταυτόχρονα και στη διεύρυνση των δραστηριοτήτων της και των προσφερόμενων υπηρεσιών στην πανεπιστημιακή κοινότητα. Στο πλαίσιο αυτό προσφέρει από τα τέλη του 2014 υποστηρικτικές υπηρεσίες για τη διοργάνωση συνεδρίων (σχεδιασμός λογότυπου, προσκλήσεις, εκτυπώσεις αφίσας, προγράμματος, πρακτικών) και παρέχει σε ανταγωνιστικές τιμές τα βασικά υλικά που διανέμονται στους συμμετέχοντες σε ένα συνέδριο με το λογότυπο του Πανεπιστημίου (τσάντες, ντοσιέ, στυλό,USB αναμνηστικά δώρα κτλπ).

Οι διδάσκοντες επομένως του Ιδρύματος που οργανώνουν –συνδιοργανώνουν συνέδρια (ημερίδες, διημερίδες) δύνανται να αξιοποιήσουν τις προσφερόμενες από την Εταιρεία νέες υπηρεσίες.

Η κ. Αναστασία Κουβελά, που έχει αναλάβει τον τομέα αυτό, είναι στη διάθεσή τους για κάθε διευκρινιστική πληροφορία (τηλ. 24210-74118 email: akouvela@uth.gr)

Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εδώ