Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις

01 Ιουλ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη διαδικασία φωτογράφισης ή και βιντεοσκόπησης των τελετών ορκωμοσίας πτυχιούχων του Πανεπιστημίου ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

07:00 ΠΜ Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Ιάσονος 62, 2ος όροφος, τηλ.: 24210-74378 )

ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 

Βόλος, 25/06/2024

Αρ. πρωτ. 5315

VIEW EVENT DETAIL

20 Σεπ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση μίας (1) θέσης ορισμένου χρόνου για το Αγρόκτημα Πάου Αργαλαστής

10:20 ΠΜ

Η ΕΑΔΠ, απευθύνει ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μίας (1) θέσης ορισμένου χρόνου για αγροτικές εργασίες στο Αγρόκτημα Πάου Αργαλαστής που διαχειρίζεται η Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας».

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

VIEW EVENT DETAIL

08 Σεπ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκμίσθωση του Κυλικείου της Πολυτεχνικής Σχολής

07:05 ΠΜ

Η Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Ν.Π.Ι.Δ. προκηρύσσει ανοικτό πλειοδοτικό διαγωνισμό, με έγγραφες προσφορές και δυνατότητα προφορικής βελτίωσης μέχρι αναδείξεως του τελευταίου πλειοδότη, για την αναδείξει μισθωτή του Κυλικείου της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

VIEW EVENT DETAIL

28 Ιουν

Θερινά εργαστήρια 2021 για παιδιά Νηπιαγωγείο-Δημοτικού από την ομάδα TALOS του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

10:00 ΠΜ Βόλος

Μετά από το αναγκαστικό διάλειμμα του προηγούμενου καλοκαιριού, το θερινό camp Ρομποτικής, Τεχνολογίας και Δημιουργικών Κατασκευών της ομάδας TALOS, επιστρέφει ανανεωμένο!

 

VIEW EVENT DETAIL

27 Ιουν

Summer Lab Online στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας | TALOS

06:00 ΠΜ

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας δια της ΕΑΔΠ και η ομάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής TALOS, καλούν παιδιά μεταξύ 9-15 ετών να συμμετάσχουν στο θερινό πρόγραμμα δημιουργικών δραστηριοτήτων σε τμήματα με κατάλληλη ηλικιακή διαβάθμιση.

Και φέτος το καλοκαίρι ο TALOS καινοτομεί διευρύνοντας το κάλεσμά των Καλοκαιρινών Εργαστηρίων σε παιδιά από κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο!

VIEW EVENT DETAIL

28 Μάιος

TALOS ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

06:30 ΠΜ πρώην Γαλλικό Ινστιτούτο, Γ. Καρτάλη 72 και Ροζού, Βόλος

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο TALOS και οι μικροί του φίλοι θα συναντηθούν σε νέες καλοκαιρινές περιπέτειες μετά το κλείσιμο των σχολείων και λίγο πριν τις απαραίτητες θερινές διακοπές.

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας δια της ΕΑΔΠ και η ομάδα Εκπ. Ρομποτικής TALOS, καλούν παιδιά ηλικίας μεταξύ 5-15 ετών (χωρισμένα σε τμήματα κατάλληλα διαβαθμισμένα) να συμμετάσχουν στο θερινό πρόγραμμα δημιουργικών δραστηριοτήτων, που φιλοξενείται στο κτίριο του πρώην Γαλλικού Ινστιτούτου (Γ.Καρτάλη-Ροζού).

VIEW EVENT DETAIL

10 Μάιος

«Οι μαθητές του Βόλου συνομιλούν με τον διακεκριμένο αστροφυσικό Σταμάτη Κριμιζή»

08:30 ΠΜ πρώην Γαλλικό Ινστιτούτο, Γ. Καρτάλη 72 και Ροζού, Βόλος

VIEW EVENT DETAIL

29 Μαρ

«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του Υπαλλήλου Βιβλιοπωλείου»

07:00 ΠΜ Αργοναυτών και Φιλελλήνων, Κτήριο Παπαστράτου, 1ος Όροφος, Γραφείο 9

Η ΕΑΔΠ-ΠΘ μετά την απόφαση του Δ.Σ. της 38ης/ 19-03-2019 Συνεδρίασης, απευθύνει ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του Υπαλλήλου Βιβλιοπωλείου των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Θεσσαλίας του ειδικού Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία «Εταιρία Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας».

VIEW EVENT DETAIL

05 Μαρ

«Η ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ», Διονύσης Σιμόπουλος

06:00 ΜΜ Αμφιθέατρο Ι. Κορδάτου, Παραλιακό Συγκρότημα, Κτίριο «Δελμούζου», Ισόγειο, Αργοναυτών & Φιλελλήνων

Ο γνωστός μας αστροφυσικός Διονύσης Σιμόπουλος για άλλη μια φορά στην πόλη μας. Μαζί του ο δημοσιογράφος Makis Provatas, o οποίος μέσα από ένα συνεχή διάλογο ερωταπαντήσεων, θα βοηθήσει στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του "Η Άνοιξη του Σύμπαντος" από τις εκδ. Μεταίχμιο. "Συμπαντική"...ευκαιρία για όλους μας η παρουσία του συγγραφέα που γνωρίζει άριστα να μαγεύει το κοινό με τις προσεγγίσεις του. Ευκαιρία, λοιπόν, με την επερχόμενη άνοιξη να απολαύσουμε και την "Άνοιξη του Σύμπαντος"..

 

Σας περιμένουμε την Τρίτη 5 Μαρτίου στις 8μ.μ, στο Πανεπιστήμιο

VIEW EVENT DETAIL

16 Δεκ

TALOS ΤΕΧΝΟ-ΛΟΓΙΟ 4

08:30 ΠΜ κτήριο πρώην Γαλλικού Ινστιτούτου Γ. Καρτάλη 72 και Ροζού, Βόλος

VIEW EVENT DETAIL